Algemene voorwaarden

LEES DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOOR U DEZE WEBSHOP GEBRUIKT. DOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSHOP, GAAT U AKKOORD MET DEZE VOORWAARDEN. INDIEN U NIET AKKOORD GAAT, GEBRUIK DEZE WEBSHOP DAN NIET.

Artikel 1 – Ondernemingsgegevens

For You Damesmode-Defrere Kristel

Vestigingsadres
Stationsstraat 67, 1770 Liedekerke

Ondernemingsnummer 0869566990

Artikel 2 – Verkoopovereenkomst

De e-commerce website van For You Damesmode, een EZ met maatschappelijke zetel te Gooik, hierna ‘For You’ genoemd, geeft aan haar klanten de mogelijkheid om volgens onderstaande voorwaarden producten uit haar webwinkel aan te kopen.

De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen For You en de meerderjarige opdrachtgever van zodra de orderbevestiging bij de opdrachtgever op het scherm verschijnt. Ieder die bij ons een bestelling plaatst verklaart zich akkoord met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet ter beschikking in de webshop. Hier moet echter het nodige voorbehoud gemaakt worden voor fouten in het voorraadprogramma. We vragen u daarvoor begrip te hebben.

De bestellingen op de webshop worden op regelmatige basis bijgewerkt. Indien een artikel niet meer beschikbaar is, wordt u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Uw betaling wordt desgevallend binnen de 15 werkdagen terugbetaald, zonder kosten.

For You houdt zich het recht om de bestelling te annuleren indien de prijs niet correct is, er een fout vermeld staat online of er een actie niet naar behoren wordt nageleefd.

Artikel 3 – Prijzen

Alle vermelde prijzen staan vermeld in EURO, inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart weergegeven. For You behoudt zich het

recht om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren.

De bijhorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet zijn inbegrepen in de prijs.

Artikel 4 – Aanbod

Het aanbod van For You bevat een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van de aangeboden producten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door onze klanten mogelijk te maken. For You maakt gebruik van waarheidsgetrouwe afbeeldingen van de aangeboden producten en/of diensten. For You kan niet aansprakelijk gesteld worden voor kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod.

Indien u als klant specifieke vragen heeft over bv maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantendienst 053 68 22 26 of via kristeldefrere@hotmail.com

Artikel 5 – Online aankopen en betaling

Alle artikelen kunnen op onze webshop worden aangekocht door ze in het winkelmandje te deponeren. Men kan op elk moment kiezen om af te rekenen of verder te winkelen. Zolang er niet afgerekend is kan de bestelling steeds gewijzigd worden.

Via het betaalplatform Mollie kan je online betalen. De klant krijgt hiervoor verschillende betalingsmogelijkheden aangeboden.

Je volgt de stappen op het scherm. Na de betaling krijg je een mail met bevestiging van bestelling en betaling.

Indien u een factuur wenst kan u dit aanvinken en de juiste gegevens van de onderneming invullen.

Artikel 6 – Eigendomsrecht

De artikelen blijven tot op het moment van volledige betaling door de klant, de exclusieve eigendom van For You.

Artikel 7 – Levering en uitvoering van de overeenkomst

Na ontvangst van uw betaling op onze rekening wordt het pakket met de grootste zorg klaargemaakt en u per B post – met traceernummer secuur – opgestuurd, naar u thuis of een ander, door de klant opgegeven adres.

Zendingen zijn gratis in België vanaf 75 euro. Lager dan 75 euro zal er 7,50 euro aangerekend worden voor België en 12 euro voor Nederland.

De normale levertijd bedraagt circa 5 tot 7 werkdagen voor leveringen in België, 5 tot 10 dagen voor Nederland.

Is het bestelde product niet in voorraad, dan wordt men daar via mail over geïnformeerd en kan geopteerd worden voor terugbetaling of om te wachten tot het artikel opnieuw binnen komt.

Wij behouden ons het recht om onze verzendtarieven aan te passen indien nodig. Voor beschadigingen, vergissingen, of andere problemen tijdens de verzending kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden. Als de klant een zichtbare beschadiging of kwalitatieve tekortkoming of andere tekortkoming van een artikel opmerken moet dit door de klant onmiddellijk worden gemeld aan For You.

Artikel 8 – Retour

Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, onbeschadigd en voorzien van alle labels, kunnen worden geruild. Zichtbaar gedragen artikelen worden altijd geweigerd en kunnen niet geruild worden.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de klant. Ruiling kan kosteloos in onze winkel of door een mail te zenden naar kristeldefrere@hotmail.com met vermelding van uw naam en aankoop alvorens u wenst het pakket terug te sturen.

  • Dit binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de goederen
  • Retour verzend kost is voor de rekening van de koper
  • Artikelen van de outlet en/of solden kunnen niet worden geretourneerd

Artikel 9 – Herziening van deze voorwaarden

Wij kunnen deze voorwaarden ten allen tijde herzien door ze op deze webshop te actualiseren. Wij adviseren u deze pagina regelmatig na te lezen op eventuele wijzigingen in de voorwaarden, aangezien deze verbindend zijn voor u.

Artikel 10 – Bevoegdheid en toepasselijk recht

Het Belgische recht is van toepassing op alle geschillen die verband houden met of die voortvloeien uit onze aanbiedingen en/of overeenkomsten. In geval van geschillen of betwisting zijn enkel de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement van onze maatschappelijke zetel bevoegd.

Artikel 11 – Aanvullende ondersteuning

Indien u de bovenstaande voorwaarden niet begrijpt of indien u een vraag of opmerking heeft, kunt u contact opnemen met For You. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze webshop is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze webshop, laat ons dit dan weten. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Artikel 12 – Klantendienst

De klantendienst van For You mode is bereikbaar op het telefoonnummer +32 494 39 60 51 of via mail kristeldefrere@hotmail.com of per post: Stationsstraat 67 1770 Liedekerke